Przejdź do treści

Sekcja Badania Żywności

Sekcja Badania Żywności

Kierownik mgr Danuta Siwińska

tel. 25 644-20-40 wew. 21

fax 25 633 98 92, 25 632 61 37

email: laboratorium.siedlce@psse.waw.pl

 

Przyjmowanie próbek do badań w pokoju 115 (1. piętro)
od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00-14.00.

 

Badania realizowane w sekcji

A. w ramach działalności laboratoryjnej spełniającej wymagania PN-EN ISO/IEC17025:2018-02

  1. Badania chemiczne próbek żywności (09.2019)
  2. Badania mikrobiologiczne żywności i próbek środowiskowych (09.2019)

B. spoza zakresu działalności laboratoryjnej spełniającej wymagania PN-EN ISO/IEC17025:2018-02

  1. Badania chemiczne próbek żywności (09.2019)
  2. Badania mikrobiologiczne żywności i próbek środowiskowych (09.2019)

Zakres badań ustalany jest w zależności od indywidualnych potrzeb klienta.